Dakmaterialen

Bij Dakwerken De Wit zijn alle materialen en technieken mogelijk.  Ook herstellingen aan bestaande daken, isolatie, goten en zinkwerken. Hieronder vind u slechts een kleine greep uit onze materialen.

Isolatie
Samen met u kiezen we de meest geschikte dakisolatie. We gaan hierbij uit van het resultaat dat we samen met u willen boeken.  Hierbij vormen gewicht, isolerend vermogen, vormvastheid, onze ervaring en natuurlijk de kostprijs van het product de gemeenschappelijke kerngedachte. Volgende producten zijn beschikbaar : PIR-isolatie, PUR-isolatie, GLASVEZEL-isolatie en CELGLAS-isolatie.

Zink en Koperen goten
Ook zinken en koperen goten en daken hebben onderhoud nodig. Met het aanbrengen van een twee-componenten coating is de levensduur van een wat oudere zinken goot flink te verlengen. Is de goot echter lek, dan is een vakkundige zinkreparatie of een volledige nieuwe goot een investering die zich terugverdient : herstel van waterschade binnenshuis kan een grotere kostenpost zijn.

Dakpannen
Een dakpan is een dakbedekking van gebakken klei of gevormde beton, die vaak op een hellend dak worden toegepast. Ook kunnen dakpannen verticaal worden verwerkt, hiertoe vormt de verankering een essentieel onderdeel. Op het houten dak wordt een latwerk gemaakt van panlatten op de maat van de pannen, waar de pannen met een nok op rusten.

EPDM
Wie bij een nieuwbouw plat dak kiest voor EPDM-rubber kan er gerust in zijn dat er na 50 jaar nog steeds geen barsten, lekken, blazen of krimp optreden. Daarom kiezen meer en meer bouwheren ook bij nieuwbouw reeds voor een EPDM-rubber dak.

Voor een gratis offerte op maat, bel ons :